KUNDRESULTAT

(Kvinna, 39 år som gick ner 12,3 kilo under tolv veckor)
”Jag ville egentligen inget hellre än att gå ner i vikt, men har alltid hittat ursäkter i att det är för krävande och att jag inte hinner träna. När jag började med det här programmet var det en rejäl ögonöppnare för mig. Det var ju inte alls krångligt eller krävande, ändå fick jag direkt resultat! Plötsligt fanns inga ursäkter. Eller rättare sagt, plötsligt behövde jag inga ursäkter. Idag gör jag mina kettlebellsvingar lika självklart som att jag borstar tänderna, och viljan att skippa chipsen och istället äta god, ren mat har stannat kvar!”

 

Prisvärt
 

Gå ner i vikt

Mindre fett

Bättre form

Nedan kan du ta del av olika personers resultat. Både genom bild och text. Du kan också läsa om deras upplevelse av programmet.
De personer som valt att dela med sig av sina resultat på detta sättet har valt det själva. Man måste inte dela med sig av sina resultat om man inte vill det.

Alexander 31 år gammal.

Jag har kört Gustavs viktminskningsprogram steg 3 sedan 1 Mars, alltså precis fem veckor idag. Jag har minskat 7.1kg och minskat 7cm i midjan. Mitt mål är minus 10 kg och jag är redan på god väg. Upplägget fungerar mycket bra med tanke på att mattider är anpassat efter mitt arbete så det gör det möjligt att köra strikt på dessa. Måltiderna är intressanta och egentligen ingen stor omställning. Jag hade farhågan att vara konstant hungrig men recepten är väl avvägda så det finns till och med recept där man inte kan äta upp allt. Kosten och framför allt att äta på utsatta tider är den stora skillnaden för mig. Träning har alltid funnits där i form av löpning och bollsporter så den stora skillnaden är att äta rätt vid rätt tid. Det är där det har gjort skillnad för mig. Nu ser jag fram emot resultatet efter tre månader har gått.

Tjena!

Jag är nu (i skrivande stund) inne på min 7:e vecka i Your Success viktminskningsprogram steg 3.

Resultatet så här långt är minus 6,3 kg och minus 11 cm i midjemått! Vilket jag själv är mycket nöjd med!

Resan har varit förvånansvärt lätt det värsta tycker jag är sötsuget men det går bra! Man får ju njuta lite extra av de goda på lördagarna! Här faktiskt inget negativt alls att säga om programmet då det finns mkt olika typer av mat att välja mellan. (finns nått för alla) och alla träningsövningar är perfekta att göra hemma! Vilket är smidigt när man har småbarn och svårt att få tiden att gå ihop! Då passar dessa korta och effektiva program in perfekt! Ser fram emot dom sista 5 veckorna och det ska bli intressant att se om jag når mitt mål!

Over and out! //Martin Citrohn

(Man, 39 år, tvåbarnsfar och egenföretagare)

- ”Den senaste tiden har jag lagt på mig extra vikt då jag varken har brytt mig om kosten eller om att motionera. Efter att jag hade läst om Your Success 12-veckorsprogam på facebook kontaktade jag Gustav Folkesson. Jag fick då ett program vad gäller både kost och enkla övningar som vävs in i vardagen. De två första dagarna var det tungt och låren värkte av övningarna. Sen blev det lättare och lättare. Jag har aldrig gått hungrig som vissa dieter kan innebära. Jag har nu avslutat den första veckan med resultatet i form av en viktnedgång på 3 kg och en minskning av mitt midjemått med 6 centimeter. Jag är nu taggad och ser fram emot resterande veckor av programmet”.

1 vecka efter ovanstående meddelande fick jag återigen en positiv text skickad till mig från honom, såhär skrev han då:

- "Det biter bra än. 2.8 kilo till denna veckan och 3 cm på midjan. Undra hur länge det biter såhär bra. Hahahah".

Fantastiskt resultat! På endast 2 veckor har han lyckats gå ner 5,8 kg och minus 9 cm i midjemått!!!!

Kvinna, 47 år.

Har gått ner 11 kg på 12 veckor (hade som mål 12 kg :))
Upplägget var bra. Tufft första perioden med att komma ihåg övningarna inför alla måltiderna men efter två veckor fick jag in rutinerna. Promenaderna har nu blivit ett behagligt måste. Oavsett tid på dygnet så är jag ute och går en gång om dagen/kvällen. Äggen var nog det tuffaste. Det var mycket ägg i menyerna så jag följde det inte fullt ut om jag ska vara ärlig. Blev konstig i magen.... De dagar jag inte tillagade något med ägg åt jag mindre portioner av maten som lagades. Höll också hårt på att inte äta sötsaker och chips förutom på lördagarna men det suget minskade också efter ca 3 veckor. Annars var det bra menyförslag över lag.

Bra att kunna köra detta online och få ett individuellt program. Jag är såååå glad! Jag har 1 kg kvar till mitt mål och nu känns jag så mycket lättare, har blivit piggare och jag kommer äntligen i vissa kläder som jag längtat efter kunna bära. Man kan bra man vill och att sätta mål är A och O för att lyckas. Klart jag tappade fokus emellanåt, speciellt de första två veckorna men sen blev det lättare och lättare och nu håller jag mig till vissa av menyerna och äter som sagt mindre portioner i allt övrigt jag lagar. Har dessutom börjat äta mer grönsaker och mindre av allt "vitt".

Efter 12 veckor

Kai Johansson
60 år
Man
Totalviktnedgång: -9,8 kg
Startvikt: 96,3 kg. Slutvikt: 86,5 kg
Midjemått: - 5cm

Vad tycker Kai om programmet?
Första veckorna var det fokus på att komma in/hitta sina rutiner med träning o mat, men när man gjort det så flöt det på.
Sammantaget så var det goda maträtter (vissa blev ju favoriter).
En annan stor fördel förutom bättre kondition, mindre vikt, så kan man återanvända undanhängda kläder som tidigare krymt i garderoben. Minst 3 par jeans passar perfekt igen och den ”besparingen” att slippa köpa nya gör ju att kostnaden för detta program har ”tjänats” in lätt… :)

Efter 12 veckor

Stefan Sköld (fd Johansson)
44 år
Man
Totalviktnedgång: -11,3 kg
Midjemått: -15 cm

Det har varit svårt att hinna med all träning och promenader, utan jag har fått göra det på sena kvällar, men det blir nog så med 3 barn. Det jobbigaste i början var att man var konstant hungrig hela tiden men det gick över efter någon vecka. Maten har varit väldigt god och lätt att laga, men man skulle ha velat göra flera portioner samtidigt för att ”spara” tid. Jag har inte haft några motgångar förutom att dom 2 sista veckorna fick jag jätteont i magen varje gång jag åt något.

Fördelarna är ju att man går ner i vikt och att magomfånget minskar rätt mycket, att sötsuget försvinner, man går inte och skåpäter på kvällarna. En annan sak är att det går att göra stor skillnad bara att äta rätt typ av mat, trodde inte själv från början att det skulle bli så stor förändring på vikt och omkrets.

Jag har inte varit sjuk någongång sedan jag började träna och äta den här kosten.

Efter 12 veckor

Jag är 43 år gammal och är kvinna

Hittils har jag gått ner ca 5 -6 kg.

När jag började min resa så var det först och främst att lära mig äta rätt och nyttig mat. Det svåraste har varit att hålla sig borta från glass och ibland har jag misslyckas med det. Jag kommer att fortsätta med kostråden jag fick men tänker lägga till nya recept för jag mår så mycket bättre än jag gjorde innan. Jag har valt att inte fokusera så mycket på vikten utan fokusera mera på kosten och träningen. 

Läs om en kunds resultat efter endast 4 veckor in i mitt 12 veckors viktminskningsprogram.

-"2,2 kilo denna veckan 1,5 cm midjan. Alltså 9,2 kilo på fyra veckor och 12 cm runt midjan. Mitt mål var 10 kilo ner på 12 veckor så jag ligger bra till"

(Man, 39 år, egen företagare).

Resultat efter 6 veckor in i 12 veckorsprogrammet.

Här kommer kundens ord:

”-14 cm på midjan och från 104,9 kg till 93,5 kg, vilket är en viktnedgång på -11,4 kg. Men som sagt, de senaste två veckorna har varit parodi. Inte kunnat sköta träningen som jag ska, då det har varit extremt mycket på jobbet”.

Grymt bra resultat trots att livet inte alltid går som planerat! Nu bara 6 veckor kvar.

Efter 12 veckor

”Jag är en 71 årig man, som under några år tyckt att vikten blivit ett antal kilo för mycket och att kläderna satt lite för tajt.
Till slut dök ett sätt för viktnedgång upp som verkade intressant.
Alltså den den 12/6 2017 startade jag med Your Success Växjö´s viktminskningsprogram.

Detta är resultatet efter 3 månader:

Vikt
Startvikt: 94,7 kg.
Slutvikt: 82,5 kg.
Total viktnedgång på 12 veckor = 12,2 kg.

Midjeomgång
Midjeomgång vid start: 103 cm.
Midjeomfång vid slut: 94 cm.
Totalt minskat midjeomfång: -11 cm.

Jag har ätit rekommenderad paleo kost anpassad mängd för mig.

Någon gång duschat kallt, vid varje måltid har jag gjort 25-35 knäböj plus att jag så gott som varje dag promenerat 3-8 km.
Maten är väldigt god. Det är inget jag saknar. Däremot att välja sommaren var väl så där tidsmässigt, lite extra fester med vin och en och annan öl, kosten blir då också den gamla vanliga. Men trots ett antal snedsprång har resultat blivit över förväntan.

Jag kommer att fortsätta med ungefär samma kost framöver, kanske gå ner ett par kilo ytterligare.

Jag kommer nu att börja träna mer gymnastik och med vikter, en del cykel.

Jag är mycket nöjd med programmet och rekommenderar det till andra.

Jag trivs mycket bra i min nya kropp, men nu är kläderna lite för stora”.